2023_2024,  AKTUALITY / AKTIVITY,  květen

Souboj knih

image_print

Bylo to přesvědčivé klání. Strhující a velmi napínavé. Nešlo o to někoho porazit, ale získat čtenáře na svou stranu. A to se mohlo podařit všem najednou. My se můžeme těšit na listování a další sdílení.

Do dalšího kola mezi knižní reklamní agenty z širokého okolí naši čtenáři a podpůrná divácká obec poslali knížku Ztřeštěný dům na stromě, 13 pater s kreativní skupinou ve složení Katka Jaroňová, Amálka Hýblová, Lili Malinová, Barča Zemanová, Eli Zemanová, Viki Slaninová, Zuzka Petřeková, Juli Šenkeříková a Franta Rubner.

Za zmínku rozhodně stojí Deník malého poseroutky (Adam Opálka 2.C), Dobrodružství s myškami (Kája Závadová 2.B), Středa nám chutná (Oli Čejková 2.B), Heidi, děvčátko z hor (Kája Stromšíková 2.B), Eliška a detektiv (Eli Míčková 2.B), Fotbalová bludiště (Franta Kohoutek 2.B), Dopisy od Felixe (Viki Cabáková 2.B), Školní strašidlo (Eli Menšíková a Bea Křenková 3.B), Srdíčko (Adél Rubnerová a Eli Horáková 3.B), Rodina Ducháčkovi (Honza Stoklasa 3.C), Robinson Crusoe (David Plucnar 3.C), Malý miliardář (Jirka Rapant 4.A), Gump – pes, který naučil lidi žít (Adél Krupová, Rózi Mendelová, Ema Heraltová a Klárka Petřvalská 5.A).

Děkujeme vrhajíce se do knihovny.

Záběry vylovíte tady.