TALENT ŠKOLY 2015

DSCN6540


21. prosince se v  Kulturní domě v Zubří uskutečnil již 3. ročník soutěže „ Talent školy 2015“. Do soutěže se mohly přihlásit všechny děti, které se ve volném čase zabývají různými zájmovými činnostmi. Ať už je to zpěv, hra na hudební nástroj, sport, malování, divadlo, žonglování aj. Přihlášení soutěžící museli projít třídním kolem, kde je třída nominovala do celoškolního kola. Celkem bylo přihlášeno 27 vystoupení dětí z prvního i druhého stupně ZŠ, z toho 12 skupinových. Snažení a talent dětí hodnotila odborná porota ve složení Mgr. P. Barošová, Mgr. H. Dufková, Mgr. V. Sevčíková, Mgr. M.Pyrchalová, Mgr. G. Cábová, Mgr. L. Šimurdová a p. R. Krupová. Porota neměla vůbec lehkou práci, protože děti opět překvapily. Nejenže nacvičily spoustu krásných tanečních, divadelních a pěveckých vystoupení, ale hrály na klavír, akordeon, foukací harmoniku a dokonce malovaly obraz. V průběhu hodnocení poroty zahrál na kytaru a zazpíval vítěz 2. ročníku soutěže Matyáš Juříček. A protože se porota nemohla dohodnout, musel děti bavit docela dlouho.

„Talentem školy 2015“ 1. místo se za první stupeň v kategorii jednotlivců stala Adéla Mitášová, která zazpívala za klavírního doprovodu své setry píseň Bílé Vánoce, 2. místo získal úžasný Antonín Křenek se svou foukací harmonikou a zpěvem a na 3. místě se umístila zpívající Ivanka Divínová.

„Talentem školy 2015“ a 1. místo za druhý stupeň ZŠ v kat. jednotlivců a zároveň absolutním vítězem s největším počtem bodů se stal Patrik Vašek z 9. roč. o kterém nikdo nevěděl, že tak krásně zpívá, 2. místo obsadila se zpěvem Natálie Ondřejová a 3. místo Klára Frýdecká která zpívala a doprovázela se na klavír.

„Talentem školy 2015“ ve skupinách se za první stupeň ZŠ stal kolektiv chlapců a děvčet z 5. A třídy se svým skvělým tanečním vystoupením.

„Talentem školy 2015 „ ve skupinách za druhý stupeň se stala děvčata Zuzana Galčanová a Aneta Plesniková za svou malbu zimní krajiny.

Všichni ocenění obdrželi dárkové poukazy, které zajistil Nadační fond ZŠ Zubří.

Myslím si, že se akce docela povedla a že v této soutěži měly možnost vyniknout a zvítězit nejenom děti ze sportovních tříd.

J. Juříčková

Školní klub ZŠ

 

Obrázky z akce naleznete zde.